Skip links

Marketing automation

Avtomatizirajte svoje delo in izboljšajte efektivnost

Avtomatizacija e-mail marketinga je močno orodje, ki služi spremljanju vedenj uporabnikov, izboljšanju odnosa z njimi in povečanju uspešnosti doseganja marketinških ciljev. Uporabljamo najnaprednejšo programsko opremo za avtomatizacijo vaših kampanj, kreiramo kakovostno vsebino, ohranjamo stik z vašimi strankami in skrbimo, da vse teče kot namazano, ne da bi vi morali sploh pomisliti na to.

V avtomatizacijo lahko vpeljemo vaše obstoječe kontakte ali pridobimo nove s pomočjo lead generation marketinga, ter prilagajamo kampanje glede na lokacijo uporabnika v nakupnem lijaku, maksimalno optimiziramo in personaliziramo avtomatizacije glede na vedenje uporabnikov, in tako ustvarimo kar najbolj pristno in kakovostno, dolgoročno vez z njimi.

Avtomatizacija omogoča analizo vaše baze in popoln nadzor nad tem kaj se zgodi z vašimi kontakti od trenutka, ko postanejo del baze ter skozi vse nadaljnje interakcije z vašo spletno stranjo, e-novicami, družabnimi omrežji, itd. Pomaga vam kar najbolj smiselno povezati vaš vsebinski (inbound) marketing z vašimi kontakti.

Avtomatizacija email marketinga omogoča ustvarjanje in negovanje vezi z vašimi kontakti na način, da jim posreduje prave informacije ob pravem času, glede na to v kateri fazi v nakupnem lijaku se nahajajo in glede na njihovo aktualno vedenje. Združuje personalizirana sporočila z močnimi, vedenjsko pogojenimi avtomatizacijami, s čimer poveča število priložnosti in verjetnost za ustvarjanje prodaje.

Orodja, ki jih uporabljamo za avtomatizacijo email marketinga nam omogočajo transparentno merjenje in analizo uspešnosti vaših email kampanj na enem samem mestu. Vse metrike so jasno vidne in merljive, poti vsakega kontakta pa nedvoumno začrtane, kar nam pomaga tudi pri analizi in oblikovanju najbolj sofisticiranih strategij vsebinskega marketinga.