Skip links

Lead generation marketing

Pripeljemo potencial

Generiranje kontaktov (leadov)  ni enostavno delo, saj od vas zahteva, da uporabnikom v zameno za njihov kontakt ponudite zares dobro vsebino. Leadi, ki jih na ta način pridobite pa so med najbolj kakovostnimi, saj so že izkazali interes za vaše izdelke ali storitve, vi jih morate v naslednjih fazah le še pripeljati do nakupa. Bogata baza kontaktov vam omogoča izvedbo najcenejših oblik neposrednega oglaševanja, ki pa imajo tudi visoke konverzijske stopnje, saj ste s kontakti že predhodno zgradili odnos. Baze kontaktov lahko uporabljate tudi za oblikovanje remarketing skupin in lookalike občinstev. Zato velja lead generation marketing za enega najbolj pomembnih aspektov marketinga nasploh.

Ste z nastopom nove uredbe GDPR izgubili velik del baze? Pomagali vam bomo do vnovične izgradnje trdne baze kakovostnih kontaktov!

Za vas kreiramo vsebino, oblikujemo obrazce in zagotovimo GDPR privolitev za zbrane kontakte. Po želji z bazo tudi upravljamo, pošiljamo e-novice in avtomatiziramo komunikacijo.