Skip links

Google oglaševanje

Smo uradni Google Partner

Si želite, da bi stranke, ki na Googlu iščejo vašo storitev, našle in izbrale prav vas? Z iskalnim oglaševanjem lahko okrepite svojo digitalno prisotnost! Če se vaše podjetje ne pojavlja med prvimi zadetki iskalnika Google, vas potencialni kupci ne bodo našli. Morda konkurenčna podjetja oglašujejo prav vaše ključne besede in vam na ta način speljejo posel! S tem, ko se vse več podjetij zaveda dobre uvrstitve na iskalnikih, je postalo PPC (pay-per-click) oglaševanje tudi bistveno bolj tekmovalno. In brez strokovne pomoči se je zelo težko znajti v svetu Google oglasov.

Smo certificirani Google Partner. Naši strokovnjaki postavijo strategijo, ki bo na vašo stran pripeljala relevantne obiskovalce in jih z optimizacijo njihove izkušnje spremenijo v kontakte ali kupce. Naše izkušnje z Google oglaševanjem nam omogočajo, da implementiramo strategije, ki izboljšajo končne rezultate in pri tem ne izgubljamo časa s tehničnimi ovirami in napakami.

Kako deluje naša Google Ads storitev?

#1: Razvoj strategije in upravljanje

Kampanje iskalnega oglaševanja so sestavljene iz več korakov, od začetnih nastavitev, optimizacije, spremljanja in poročanja. Za največji izkoristek vloženih sredstev je nujno potrebna dobro premišljena strategija. Naša izkušena ekipa PPC strokovnjakov ima bogate izkušnje z doseganjem in preseganjem poslovnih ciljev naših klientov. Na podlagi znanj in izkušenj iz prakse bodo za vas pripravili specializirano strategijo in vzpostavili natančno strukturo kampanje, s čimer vam bomo olajšali vzdrževanje kampanje in vas optimalno usmerili za dolgoročen uspeh.

#2: Raziskava ključnih besed

Vsaka uspešna kampanja se začne z učinkovito strategijo ključnih besed. Za vas izvedemo temeljito raziskavo ključnih besed, s katerimi bomo zajeli vaše ciljno občinstvo, ki vas že išče na spletu. Imamo strokovna znanja na področju naprednih strategij in orodij za ključne besede, s katerimi vam bomo pomagali odkriti priložnosti, ki izboljšajo tako angažma kot konverzije.

#3: Kreativna zasnova oglasov

Skoraj najpomembnejši vidik snovanja oglasov za iskalno oglaševanje  je zasnova kakovostnih oglasnih besedil. Ena sama beseda lahko odloča o tem ali bo potencialni kupec naredil konverzijo ali ne. Naši kreativni strokovnjaki razvijajo vabljiva oglasna besedila, ki privabijo vašo ciljno publiko h klikanju, pri čemer združujejo svoje dolgoletne izkušnje s primeri dobre prakse.

#4: Vzpostavitev landing strani

Postavitev prilagojenih landing strani je najboljši način, da povečate konverzije in prodajo. Razvijamo sodobne landing strani, ki so optimizirane tako, da povečajo obisk in klike. Naša ekipa strokovnjakov in dizajnerjev ustvarja vsebino, predlaga prave oblike in dolžino ter oblikuje in programira celotno stran.

#5: Analiza vedenja in merjenje rezultatov

Ker v iskalno oglaševanje vložite kar nekaj truda in sredstev, je pomembno, da veste tudi od kod prihajajo vaše konverzije. Za vsakega od oglasov zato vzpostavimo URL sledenje, implementiramo tracking kode in določimo konverzije ter cilje, s čimer lahko natančno sledimo celotnemu nakupnemu procesu vsakega uporabnika, na podlagi česar pripravimo tudi poglobljena poročila.

#6: Optimizacija porabe

Optimizacija porabe oglasov je eden izmed najbolj kompleksnih delov iskalnega oglaševanja in nikakor je ne smemo delati na pamet. Naše bogate izkušnje nam omogočajo ustvarjanje in optimiziranje individualnih ponudb za ključne besede in dnevnih budgetov, ki zagotavljajo, da vaša kampanja deluje z največjo možno učinkovitostjo.

#7: Optimizacija naprav

Uporabniki vstopajo v vaše kampanje z različnih naprav. Poskrbimo za to, da so vaše iskalne kampanje, oglasi in landing strani maksimalno optimizirane za vse naprave, da ne bi zaradi slabe optimizacije zgrešili kakšne pomembne priložnosti za konverzijo.

#8: Poglobljeno poročanje

Radi vidimo, da spremljate naše delo in da razumete kaj počnemo, zato redno pripravljamo poročila o statusu in napredku vaših kampanj, od splošnih vidikov, do najpomembnejših detajlov. Naša poročila obsegajo strokovno analizo uspešnosti kampanj, vključno z možnostmi za izboljšavo.