Skip links

Družabna omrežja (SMM)

Komunikacija je ključ

Naše storitve vodenja in upravljanja z družabnimi omrežji pomagajo vašemu poslu rasti, izboljšajo prepoznavnost blagovne znamke, gradijo odnos z vašimi kupci ter vodijo obiskovalce na vašo spletno stran.

Razvoj prepoznavnosti blagovne znamke

Povečanje števila sledilcev na vaših družabnih omrežjih vam pomaga povečati število priporočil in izkoristiti njihov polni potencial. Naše storitve vam bodo omogočile povečanje števila relevantnih sledilcev, ki se ujemajo z vašo ciljno demografijo, interesnimi skupinami in vedenjem vaših tipičnih kupcev.

Izgradnja odnosa z vašimi (potencialnimi) kupci

S tem, ko ustvarite okolje za komunikacijo in izgradnjo močnega odnosa z vašimi sledilci, povečate verjetnost, da postanejo vaši kupci ter da se k vam vračajo. Pomagali vam bomo povečati angažma sledilcev (všečke, komentarje, delitve, itd.) na vaših objavah in poskrbeli za ažurno in kakovostno moderiranje vaše strani, saj je le-to najboljši odraz tega kako tesna je vaša vez z vašim občinstvom.

Povečanje prometa na vaši spletni strani

Povečanje prometa na vaši spletni ali landing strani bo neposredno vplivalo na količino kakovostnih kontaktov in prodajo. Osredotočili se bomo na razvoj kampanj, ki vodijo velike količine obiskovalcev na vašo spletno stran.  Za izboljšanje stopnje konverzij,bomo celostno pristopili k remarketingu, retargetingu in optimizaciji vaše spletne strani.

Naš proces upravljanja z družbenimi omrežji:

#1: Dodelimo vam skrbnika družabnih omrežij, ki bo poskrbel za vaše strani

Vaš skrbnik bo skupaj z vami razvijal strategijo komuniciranja in bdel nad njeno izvedbo. Podrobno se bo spoznal z vašim delom, poslovno filozofijo in načinom komunikacije s strankami, za vas pa bo glavni kontakt, na katerega se lahko obrnete s svojimi vprašanji in idejami. Dnevno vam bo na voljo preko emaila ali telefona, lahko vam bo poročal o napredku in vas obveščal o poteku dela.

#2: Razvijemo strategijo komuniciranja, ki je prilagojena vašemu podjetju

Prvi koraki pri izgradnji kampanje so analiza preteklega delovanja, raziskava trga in razvoj strategije. Izpeljali bomo analizo konkurence, razvili profil vaših kupcev in definirali učinkovito strategijo priprave vsebine. Postavili bomo temelje vašim oglaševalskim strategijam in tako izrisali načrt do uspeha!

#3: Pripravimo načrt komuniciranja in oglaševanja

Ko se bomo uskladili glede splošne strategije komuniciranja, bomo pripravili vsebino s konkretnim načrtom objav. To vključuje tako pripravo tekstovnih, kot grafičnih materialov, ki bodo pisani na kožo vaši blagovni znamki. Za zagotavljanje najvišje kakovosti in skladnosti z delovanjem vašega podjetja, bomo vsebino pripravljali na mesečni bazi, v obliki koledarja, vi pa boste imeli še pred objavo možnost za pregled in potrditev pripravljenih objav.

#4: Optimiziramo vaše kampanje za rast in jih dnevno vzdržujemo

Naša storitev vključuje dnevno spremljanje in upravljanje s kampanjami ter optimizacijo za rast. Vse aktivnosti na družbenih omrežjih (komentarje, sporočila in ocene) spremljamo na dnevni bazi, nanje odgovarjamo in si prizadevamo, da vsa morebitna vprašanja, dileme in težave razrešujemo v roku 24 ur. Uporabljamo tudi organske strategije (hashtagi, nagradne igre, sledenje,  ipd.) za rast vaših kanalov.

#5: Vodimo komunikacijo in poročamo

Vaš skrbnik bo na mesečni ravni za vas pripravljal poročila. S pomočjo mesečnih poročil bomo skrbeli, da naša vizija ostaja skladna z delovanjem vašega podjetja in da bomo prepoznali katere pristope je potrebno prilagoditi, spremeniti ali uporabiti v večji meri. Da bi ostala relevantna, se mora vsaka strategija komuniciranja tudi razvijati. S konsistentno analitiko Webmama skrbi za prilagajanje strategij aktualnim trendom in vedenju ciljnih skupin.